Keresés a blogban

2012. máj. 12.

Balin a kövezésnél.

Két óra szürkületig elég lehet? Talán igen, a blogomra írt egy horgász, aki látva a kajakos horgászat szépségeit, szintén vett magának egy kajakot. Néhány üzenet és megállapodtunk, hogy találkozunk egy megbeszélt záráson. Én jóval előbb kiértem ezért nekiálltam balinozni. Végig jártam a zárás mindkét oldalát de nem láttam rablást, vagy fordulást, volt még kint egy spori aki szintén pergetett de mivel nem fogott semmit összepakolt és elment. Na ekkor kezdtek látványosan rabolni, én meg oda szórtam a Hornetet, nem is maradt árván megkóstolta egy gyönyörűség!




A Duna nem adja könnyen, egy kapásom volt, egy halam..... Utána még próbálkoztam de nem sikerült még egy rávágást összehozni, pedig pár rablást láttam. 




Besötétedett  és megérkezett Tamás, harcsára jött pergetni, megbeszéltük ha megjön a kajak megejtünk egy közös szigetközi kajakos armada horgászatot, Reszkesetek Balinok, jászok , domolykók! Kiváncsi leszek a hajójára egy Sevylor Coloradót vett, remélem kipróbálhatom... 

ui: Másnap olvasom az e-mailt, este 11 körül a bot karikába hajlott fárasztott de elment.... biztos egy tekintélyes harcsa volt a tettes.


11 megjegyzés:

  1. Helló! :)
    Csak egy pár másodpercre akadt meg. Kopp, bevág, ráhúzok, nagy súly, pang, kiakadt...
    Holnap megyek a léghajóért! :)
    Üdv,

    VálaszTörlés
  2. Megjött a hajó? Akkor már csak pár dolgot kell beszerzni ( mentőmellény, horgony, kötél, szivacs:-)), evező) és indulhat a kajakos peca:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már megvan minden! :)

      Törlés
    2. Szuper, mikor próbálod ki? Nem szeretnék lemaradni az első borulásról :-)) , én vasárnap hajnalban megyek.

      Törlés
  3. Csak megvannak végre a balinok!

    Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már el is tűntek :-) lehűlt a víz , megáradt a Duna...
      Azért a hétvégén megint megpróbálom kajakkal...

      Törlés
    2. Legszebb dolog balintot látni! :-)
      reméljük jön hozzá a többi is!Üdv

      Törlés
    3. Azon vagyok :-)) ma vettem egy Ul Pelson&Mitchell 180 cm 2-7g-os botot. Remélem meggörbítik a szentháromság tagjai :-))

      Törlés
    4. Bocs Atya egyik hozzászólásod duplán jött, töröltem, a bot rendes márkája meg Peson&Michel, részletek, márkák nevek sosem érdekeltek igazán....

      Törlés
    5. jo bot! gyakorlatilag ugyan az a blank mint az en pulse 2-8gr botom... az elvetemultek szerint az UL 0-5gr, de ezen senkivel sem fogunk osszeveszni :)

      en kotok legyeket, s egy rezfeju olmozott WB legyet siman 20-25 meterre dobok el evvel a pulse bottal ( nanofil zsinor ). Ajanlom neked is , hogy koss a kisebb jig horgaidra marabu tollakat. gyorsan huzva balin, lent a feneken suger, sullo, csuka gyilok... ja es persze domi :)

      Törlés
    6. Igen nekem már ez is Ul kategória :-) megfogadom amit javasolsz, és belevetem magam a légykötés világába.... Lesz mit tanulnom az biztos... Ha van gyakorlati tanácsod a kötéssel kapcsolatban annak örülnék.

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.