Keresés a blogban

2013. nov. 10.

Salmo hornet klón.




A cím meglehetősen nagyképű, a minap elvesztett küszmintás bajnokomat hivatott pótolni, ez az általam összedobott fahalacska.Bár a nagy elődre csak nyomokban hasonlít.... Nem gondoltam volna, hogy idáig is eljutok majd, saját készítésű wobblerrel támadok :)


Még egy kicsit csúnyácska, nem kiforrott a tekintete, alakja és a színe, de az enyém, és ha domit fog majd akkor különösen büszke leszek rá. A hozzávalók: fenyő deszka, egyenlőre szőlőlugasból vágott kötöző drót,  terelőlapka cd lemezből, vízfesték, műgyanta, mindezekre meg pár réteg lakk. Ami hiányzik, az a főpróba!

8 megjegyzés:

  1. Vagy tizenöt évvel ezelőtt a haverom adott nekem két darab, kb. 1,5 cm-es wobblert. Alig lehetett valamennyire eldobni, de rengeteg halat fogtam vele, egyetlen nap alatt. Sajnos az egyiket elvitte még aznap egy csuka, a másikat nem is mertem tovább használni.
    Hogy miért írom ezt? Azok a fahalacskák sem voltak tökéletesen festve, de úgy látszik, ez a halakat egy cseppet sem érdekelte.
    Próbálgasd csak! Ahogy hallom, a gyári wobblerek készítői, eladói egyre szemtelenebbek az árakat illetően...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az lesz, a kádpróba megvolt már, jól úszik a kicsike :) Már vannak tesói is, még csupaszon a festéste várva. Jó dolog saját csalit bütykölni, legyen az légy vagy wobbler! Lehet ez az első nekem is a vitrinben végzi :)

      Törlés
  2. Ja, a wobblereket a haverom csinálta! A Bánáti Józsi. :))

    VálaszTörlés
  3. közeleg a tél...horgászbot helyett reszelőt a kézbe! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak serényen, hulljon a forgács, terjedjen a lakk illata....:)

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.