Keresés a blogban

2014. nov. 11.

2014 Horgászblogja Díj Nyertese!

Eljött a nap, hogy továbbadjam a Horgászblog díjat, amit Pupa hívott életre még 2011-ben. Az eddigi díjazottak mindannyian igaz horgászok, akik ma már a horgászat magas iskoláját művelik a szó nemes értelmében. Az én díjazottam is elkötelezett horgász, aki nem sajnál pénzt, időt, kudarcokat, hogy a horgászat ismeretlen, de számára érdekes módszereit megtanulja, elsajátítsa, hogy aztán eredményesen használja. A blogom kajakos bejegyzései hatására épített egy kajakot, az építés menetét pedig részletesen leírta a blogján! Már ezért megérdemli a díjat, de ez csak a kezdet volt, mert idővel az ultra light pergetés és a  műlegyezés tudományát is lelkesen és sikeresen megtanulta. A bejegyzései olyan természetességgel szólnak az olvasóhoz, mintha az olvasó is ott lenne vele a vízparton, az eredménytelen horgászatokról is ír, ma már ritka az ilyen őszinte blog író...

 A Pupa által leírt szabályok:  
"Ezt a díjat egy magyar nyelvű blognak
fogom adományozni, mely blog még további két blogot kell, 
hogy kitüntessen ezzel a címmel.
Az odaítélésnél a blog tartalmát, a bejegyzések kellő hosszúságát,
a magyar beszédnek megfelelő stílusát, 
a halak és a természet tiszteletének meglétet kell figyelembe venni 
mind ezeknek megfelelő képi tartalommal."

 Tehát a díjazottam Halászi Pergető Horgász lett! Gratulálunk Lengyel Istvánnak! Fogadjátok őt, és beszámolóit ugyanolyan érdeklődéssel, mint az én írásaimat ebben az évben. Remélem ez a díj ad majd egy kis lökést, a további színvonalas  bejegyzésekhez, fotókhoz.

halaszihorgasz.blogspot.hu/
  
A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük, 

legalább fele méretben és még egy évig 

ez eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani.

A következő években, a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább,
melyről egyeztet a díj alapítójával, a Horgászó Séf bloggerével.

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm a megtiszteltetést Ervin! Sikerült jól meglepned vele, mert erre aztán tényleg nem gondoltam volna, hogy az én blogom kapja ezt a különleges díjat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó a blogod, egyre jobb, talán a díj által még jobb lesz, úgyhogy minél több színvonalas blogbejegyzést, és képet kérünk :)

      Törlés
  2. Gratula a szerzőnek! Öröm innen olvasni ezeket az írásokat, főleg hogy sok kölyökkori élmény köt a Rajka-Győr szakaszhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nocsak, akkor te is a Szigetköz régi világát, még ismerők közé tartozol :)
      Nekem legalább annyira jó olvasni a te blogod, mert ugyan még nem jártam azon a vidéken, de így általad megismerhetek belőle egy keveset.

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.