Keresés a blogban

2012. dec. 31.

Pergető (kajakos) horgász találkozó a Szigetközben.

Összejött egy jó kis csapat, Z. a haver, meg a blogon megismert két elszánt, az ultra light pergetést művelő horgász, ja meg én. Az egyikük I. kajakból pergetett, mintha magamat láttam volna kívülről.... Megbeszéltük kimegyünk együtt egy nagyon jó kis vízre, az időjárás nem volt kegyes, metsző szél borzolta a vizet, ami előző héten megáradt, ezért zavaros szinte tejfehér volt. Nem is volt halas élményünk de erre a vízre jövőre ki fogok jönni kajakkal, mert partról csak néhány hely horgászható meg. A helyi erők elmondása szerint van benne 5-6 kilós csuka 3-4 kilós dévér, harcsa, meg még ki tudja milyen hal.... Beszéljenek a képek, az év tényleg utolsó pecájáról.











Nini egy kajakos horgász a Szigetközben, és Ő nem én vagyok, gyarapodik a közösség :-)


Hőmérséklet: 3 C, víz hőmérséklet: 3,5 C, metsző északnyugati szél, napos néha felhős idő, légnyomás: 995 hPa állandó.  

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Tisztelettel érdeklődnék hogy I. milyen típusú vizialkalmatosságból űzi a sportot? Hol sikerült rá szert tennie és mennyit kóstált az eszköz?

    Előre is köszönöm a választ!
    Üdv.:
    Peter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól tudom, akkor egy Bic Santiago horgászkajakja van I.-nek. Rövid túrákra szerintem tökéletes, hogy hol vette azt nem tudom de itt megtalálod: http://www.bicsurf.hu/kajak.php?id=14

      Törlés
  2. Az utolsó kép nagyon jó lett!
    És az új dizájn?! Hmm! Az is ott van a szeren!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) Még én is ismerkedek ezzel a dinamikus verzióval... Lehet megérne egy közvélemény kutatást, neked tetszik, remélem másoknak is fog..

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.