Keresés a blogban

2013. nov. 30.

A saját wobbler sikere.


 Az első próba sikeresnek bizonyult, a saját készítésű wobblerrel, ezek szerint a domolykók nem azt nézik mennyire tetszetős, és kimunkált egy csali, hanem a jó mozgású fahalra támadnak. Ez mindenképp biztató a jövőre nézve, ha ezzel az első szériás wobblerrel tudtam halat fogni, akkor a többivel is működni fog.



A vizek egyébként teljesen kiürültek, a csatornák üresek, órási szerencsém volt, hogy belebotlottam néhány megkésett domolykóba és tudtam tesztelni a wobblerjeimet. A többire is volt kapás, de leakadtak, a domolykók már nagyon óvatosan kaptak.


Aztán megláttam egy csukát, ami a túlparton lévő ágak alatt álldogált, gyorsan csalit cseréltem egy pici gumihalra, átdobtam a csatornán és már rabolt is a krokodil! Megint szerencsés volt az akadás, mert a szája szélét ütötte át a horog, 10g-os botom nem éppen csukázni való, de azért kivettem a merítőm segítségével. 




2 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Ez az igazi sikerélmény, bár a farigcsálás adja az alkotás örömét! A krokira is ki kellett volna próbálni. De gondolom lesz még rá alkalom.

    VálaszTörlés
  2. qvik! Már elkészült a következő sorozat is, a krokinak nem mertem felajánlani :) A felhasznált anyagok minősége még nem teljesen kiforrott :-D Alkotni tényleg jó, ezt már a legyeknél tapasztaltam.

    VálaszTörlés

Ha van mondanivalód, írd meg.