Keresés a blogban

2013. jún. 11.

Vidrás videó.


A vidrával való találkozásom videóját végre feltöltöttem, meg némi szálloda hajók által okozott "tréfát" is hozzá szerkesztettem, amiből egy életre megtanultam, hogy hajóval találkozni csak a vízen szabad :) Akkor nem okoznak problémát a hullámok.....

4 megjegyzés:

  1. Hehe, nem csak a vidra és élőhelye teccett, hanem a zene is. Kik ők?
    Most egy darabig nem jártak, járnak ilyen hullámkeltő hajók a Dunán. Felétek mit vitt a víz? Én Gödre voltam kivezényelve a gátra. A Duna gyönyörű volt (akinek a házát vitte annak valószínűleg nem tetszett)! Reggelenként és esténként balinok szedegettek a gát tövében (néhol majdnem a tetején), és törpeharcsákat láttam egy garázs ajtónál úszkálni. Sajna botot nem vittem, de pecatilalom volt amúgy is. Csodás dolog az árvíz, ha az emberfia a vízszint felett lakik. Mert ha alatta, akkor nagy gebasz van. Szigetköz most megtelik hallal. Hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pontos nevük 12 Stones, hogy milyen formáció azt nem tudom, de a zenéjük tetszik :) Én Mecséren voltam a töltést erősíteni, szerencsére egyetlen falut sem vitt el a víz. Megkegyelmezett a Duna meg az idő járás. Sajna itt olyan szigor van, hogy meg sem fordult a fejemben egy árvizi kajakozás ( na jó, megfordult, de nem mertem vízre szállni....hátha meglincselnek :) A réteken már őrzik, aztán meg mentik majd a halat, mert 2002-ben vasvillával szedték a helyi erők. Most komoly hatósági kontroll van.
      Az árvíz az különleges a természetnek az embernek meg már átok mert nem tudjuk megfelelően kezelni....

      Törlés
  2. Jó látni vidrás felvételeket. Én hódokkal találkozok rendszeresen a Duna alsóbb szakaszain... :o)
    Üdv.

    Tom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre több van belőlük :) táplálkozó vidrát most láttam először, szépen bevárt, és mint aki jól végezte dolgát lassan elment, jó volt látni :)

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.