Keresés a blogban

2014. júl. 28.

Nyaralások között
6 megjegyzés:

 1. Szia Ervin! Nagyon szép képek, gratulálok. Lehet nemsokára én is teszek egy próbát a domikkal az Ipolyon :o)
  Üdv.

  Tom

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Tom!
   Most nem volt kedvem írni, a képek magukért beszélnek. Ó az Ipoly a domolykók Mekkája :) Kenart és Salmo UL csalikat mindenképpen vigyél magaddal, többet is, az esetleges elhullást pótolandó :))

   Törlés
  2. Hornet-jeim vannak, meg Rebel darázs, Salmo Tiny, ilyesmik. Nem vagyok egy nagy UL pecás, most fogok először próbálkozni finom szerelékkel... :o)

   Törlés
  3. Rebel darazsam nelem is van, de még sosem fogtam vele, szerintem túlveret és mélyre megy...Majd írd meg, hogy mit tapasztaltál :) A Salmo Tiny első és hátsó horga, nekem mindig összeakad, ezért én az elsőt levettem, hátra meg egy nagyobatt tettem.. Finom bottal, vékony zsinórral egy bivaly domi fárasztása jó móka :)

   Törlés
 2. Megint szar helyen jártál és pocsék élményben volt részed. :D Hasonlókat még!
  Remélem a jövő héten sikerül végre nekem is kis patakos UL pecával fognom valamit. Mondjuk domolykót. Akkora elég lenne, mint az utolsó képen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a bejegyzés csak a töltelék ;)) hogy legyen mit nézni, szép táj, gyönyörű folyó, meg néhány halacska. Szurkolok neked, legyen meg egy méretes domi, azok már bunyós pistik :)) Ha fogsz ekkorát a kezedre vigyázz, mert a horgot szívesen belelökik, ezek a bunyós pisták :-D

   Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.