Keresés a blogban

2011. nov. 4.

Feketén, Fehéren

Valamit megtaláltam, na nem a halakat mert azok jól elbújtak, hanem a vízi világ szellemét, aki a szemem láttára bújt elő a dunai mocsár mélyéről. Ahogy elindultam még színesen láttam magam előtt a napot, aztán eljött, kemény és hosszú evezés árán, a sokszarvú Szörny! Csodaország bejáratának Őrzője, a szarvai az égig értek! Mikor megláttam Őt, a színek már megfakultak és fekete fehérben láttam a tájat, amit csak a természet teremtményei láthatnak és néhány kiválasztott....

Beszéljenek a képek és egy videó az átélt csodáról!
 













Erős a sodrás kell a pihenő.


A bejárat csodaországba.


A sokszarvú szörny...









Alaszka vagy Szibéria? NEM! EZ MAGYARORSZÁG !
 











8 megjegyzés:

  1. Iszonyt jó helyeken jársz.
    A zene tökéletes a videohoz.
    GRT!

    VálaszTörlés
  2. Néha, már azt hiszem kiváltságos vagyok, hogy eljuthatok a kajakkal olyan helyekre ahova mással nem tudtam bemenni. Nehéz megtalálni de ha megvan, akkor megérti az ember milyen lehetett ez a vidék pár száz évvel ezelőtt.

    VálaszTörlés
  3. Feketén fehéren, addig addig ingerled az embert ezzel a Te Szigetközöddel, amíg szembe nem találod magad egy kajakossal valamelyik hajnalon. Nagyon Szép Hely.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a videóhoz! Jól sikerült, elég ingerlő (még fogásdömping nélkül is)

    Az elején, amikor elkezdtél evezni, úgy éreztem magam, mint a zsigák műszerfalára tett bólogatós kutya :)

    VálaszTörlés
  5. He,he ,he zsigás bólogató, ez jó! A felvétel egy kajakban nem egyszerű, mikor láttam Atyafi és Gyuri közös téli videóját akkor döntöttem el, hogy én is kajakkal fogok horgászni! Ezáltal eggyel több a kajakos horgász az országban, és én lennék a legboldogabb ha valaki az én videóm, vagy blogom hatására venne kajakot. Aztán egy ködös hajnalon összefutnánk valamelyik eldugott holtágban....Mert kajakkal horgászni, életérzés!

    VálaszTörlés
  6. Annyi jó hely van Magyarországon, még egy finnyás műlegyesnek is :-), hogy egy élet kevés bejárni. A Szigetközzel már Nagy Miklós könyve óta szemezgetek, de ahogy hallottam, azokat az állapotokat már inkább Benedek Elek könyveiben kell keresni...
    Rettenet mód irigyellek!

    VálaszTörlés
  7. A helyzet hal ügyben siralmas de nem reménytelen, a tavalyi egész éves árvíz miatt, horgászni nem tudtam, viszont annyi ivadékot láttam ősszel, hogy az a következő évekre jó fogásokat hozhat.

    VálaszTörlés

Ha van mondanivalód, írd meg.