Keresés a blogban

2016. febr. 9.

A nádbotjaim új helye


Felkerültek a falra a nádbotok, és a bambusz bottartó, ugrásra készen, mintha minden nap mennénk pecázni...

6 megjegyzés:

 1. Nem véletlenül vannak fülek varrva a nádbotok botköpenyének aljára, tetejére, függőlegesen kell tárolni őket, nem így, illetve nekitámasztva valaminek, mert elgörbülnek!!!

  Üdv,
  Levente (egy másik gépről, azért nem írja ki a teljes nevem)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezen sokat gondolkodtam, az első nádbotom 4 éve már ilyen vízszintes tartón van, ráadásul összedugott állapotban, a tartók között jóval nagyobb távolsággal, és nem görbült sehova. Sok külföldi oldalon láttam vízszintes tartókat, lehet nem a legjobb megoldás, a tartókat megpróbáltam a lehető legközelebb tenni egymáshoz, de sokat használom a botokat, nem lesz idejük görbülni.

   Törlés
 2. Pedig szerintem jó ötlet. Édesapám garázsában van a falon így vagy 12 bot. Soha nem volt velük baj. Igaz, nem nádbotok, de nem hiszem hogy a súly (Ami elenyésző), vagy a nedvesség hatására meggörbülnének a fent látható botok, szerintem ez tévisme...
  :):)

  VálaszTörlés
 3. Mivel az előszobám falán van, nedvesség nem éri a botokat, az alátámasztási pontok közel vannak, ezért én is azt gondolom, nem lesz deformálódás.. Egy év múlva már többet tudok mondani :)

  VálaszTörlés
 4. Ha emlékszel a kung-fu sorozatra a '80-as évekből a főszereplő David Carradine vállon vitt mindig valami hasonlót jellegzetes kalapban...:)
  Persze abban nem horgászbot volt...:)
  Ügyes és ötletes a bottartód és méltó helyen tartod őket akárcsak a szamurájok a kardjaikat...
  :)

  VálaszTörlés
 5. :)) emlékszem :)) Az ötlet nem tőle van :-D

  VálaszTörlés

Ha van mondanivalód, írd meg.