Keresés a blogban

2012. jan. 20.

Vissza az időben.

Voltam horgászni....még november elején, nem fogtam semmit, mégsem éreztem a halfogás hiányát, mikor kint vagyok kajakkal, egyedül a vízen..... hallal vagy hal nélkül is egy nagy kaland, gyerekkori álmok megvalósulása. Mindig szerettem hajózni, a víz illata, a szél, az arcba vágódó eső, a fodrozódó hullámok... 
                       
     .....A Természet csodálatos..... 

Néztem a képeimet és találtam olyan horgászatról fotót amit még nem tettem fel a blogra, pedig a hely ahol voltam megérdemel ennyi figyelmet tőlem, következzen pár kép egy késő őszi kajakozásról:
Indulásra készen Matula



A kijárat


 Első állomás


Elvágták az utam 



Kell a pihenő 


Nem vagyok egyedül :-) 


Az álmok kezdete 


Alszik már a vízi világ.... 


5 megjegyzés:

  1. Látom Te sem bánod, feltétlenül, ha nem halas a kezed, és csendben része lehetsz. A képek alapján nem csoda. Én még a hangokat is hallom.

    VálaszTörlés
  2. Mozog a nád, röfögnek a disznók, sikít egy két malac, távolabb őzbak riaszt,az erdő sűrűjében pedig róka oson a vízpartra hátha talál valami fogára valót, és mindannyian nézik a vízen azt a valamit ami hol csapkod, hol megáll, aztán meg bedob egy láthatatlan dolgot, lassan elúszik mellettük... Nem kell megriadni, a természet is tartogat furcsa dolgokat, gondolja rókakoma, és lassan visszaoson az erdő mélyére....Visszaáll a csend, csak a szél játszik a zörgő haraszton.

    VálaszTörlés
  3. Hm...,igen. Szerintem a hal az egyik,de nem a legfontosabb " kellék" a horgászatban. Velem többször előfordult,hogy kiérve a vízpartra,egy jót beszélgettem az éppen ott horgászó egyénnel,és mint aki jól végezte dolgát, szépen hazamentem. Aznapra ez volt a horgászat.

    VálaszTörlés
  4. Csak hajbókolni tudok az ilyen bejegyzések és képek előtt. De komolyan. Életemben nem vártam még ennyire a jó időt, mint idén. :)

    (Csak zárójelben: valami nem stimmol ezzel a template-el, amit használsz a blogon, szétesik, lassan tölti be a paneleket, elcsúszkálnak az elemek. Nehogy piszkálásnak vedd, csak gondoltam jelzem a dolgot.)

    VálaszTörlés
  5. A horgászat egyik fontos része a halfogás, szeretek halat fogni érezni az ellenállást a boton, akkor csak én vagyok meg a hal...valamelyikünk győzni fog a másik felett. Ez az ősi szenvedély hajt ki a vízre minden alkalommal. Viszont a modern ember (mint én is) már nem a természetben él, ezért különleges ha néha kijut oda és halakon kívül mást is lát.A természet csodáit.

    McFly a blogot megpróbálom alakítani, de annyi "kapcsoló" van benne hogy ember (Horgász) legyen a talpán aki kiigazodik rajta. Egyébként köszönöm, jól esik olvasni a megjegyzéseket.

    VálaszTörlés

Ha van mondanivalód, írd meg.