Keresés a blogban

2015. jún. 3.

Újratöltve


Nagyon sokan kerestek meg, hogy miért nem látható a blogom, hogy tegyem újra elérhetővé, hogy írjak megint, hogy töltsek fel fotókat, halakról, horgászatokról. Elgondolkodtam, a blogon elérhető bejegyzések, már felérnek egy Szigetközről szóló könyvel, ezért nem volt jó döntés, részemről bezárni. Mostanára megérett bennem a folytatás, mert az egész élet a változásokhoz való alkalmazkodásról szól, én is alkalmazkodtam, a Szigetközben most zajló változásokhoz. A blogon lévő tartalom is "újratöltve" elérhető lett ismét, mindenki számára.

Ezután már nem biztos, hogy olyan gyakran írok, nem biztos, hogy mindent leírok, de egy biztos, ha lesz kedvem ismét kerülnek fel képek, írások. A domolykók a jövőben kisebb szerepet kapnak, ennek az, az egyszerű oka, hogy a feldúlt medrekben, eltűntek, talán a következő szezonban, ismét megtalálom őket. Találtam viszont más halakat, ezért hozzájuk alkalmazkodtam, az élőhelyüket vallatom, egyre nagyobb sikerrel, újratöltve horgász kalanvággyal.





6 megjegyzés:

  1. küsz ;) jó újra olvasni téged...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Szigetköz megérdemli, hogy minél többet írjanak róla :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nehéz volt a döntés, de a változások okozta sebek elmúlnak, pár év....múlva. Addig meg legalább van mit visszamenőleg olvasni :)

      Törlés
  3. Pont tegnap kérdeztem Balut, hogy mi van Veled? Erre újra itt! Szuper! És kitartás! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt pár hónap megingás, hogy mi legyen a bloggal, mert nagyon összekócolták az alsó szigetközi vízrendszert, de az élet megy tovább a vizekben is, remélem hamarosan meggyógyulnak a környező vizek, és lesz miről írnom...

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.