Keresés a blogban

2013. dec. 6.

2013 Horgászblogja Díj.


Földi komám, kiválasztotta a blogomat, ezzel engem ért a megtiszteltetés, hogy még két horgászblognak adományozzam a vándor díjat ebben az évben. Ez a díj méltán híres horgászblogok tulajdona volt az elmúlt években, ezért mindenképpen próbálom majd a blogom színvonalát a hozzájuk mért magasságokban tartani. A számomra kedves két blogot pedig, ugyanezen értékek mentém fogom kiválasztani. 
 A lényeg horgásszunk sokat, ne csak nézzünk, lássunk is a vízparton, örökítsük meg, és írjuk le, néhány fényképpel, vagy karcolattal, netán grafikával megspékelve, mert az élmények a vízparton, pecabottal a kézben, halakat kergetve minden emberben ott vannak.....

20 megjegyzés:

  1. Gratulálok a díjhoz. Megérdemelted, mert színvonalas írások jelentek meg a blogodon. Remélem minél több horgász bloggerhez eljut a hír és inspirálni fogja őket a jövőben. :)
    (Fishing Time-ra is ki kell rakni had lássa mindenki.)

    Üdvözlettel
    D. Ferenc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök a díjnak, mert akik alapították, akik eddig birtokolták, értéket teremtettek a mai horgász társadalomban és közéjük tartozni elismerés nekem, a továbbiakra meg muníció, hogy folytatnom kell.

      Törlés
  2. Gratulálok Ervin!
    Épp a minap beszéltünk Peti Balázzsal arról, hogy lassan újabb blogot kell majd Gábornak megjelölnie és mindketten egyetértettünk abban, hogy Neked adnánk. Főleg a két Balázs kardoskodott melletted. :-)
    További szép és irodalmias írásokat:
    Atyafi és Pupa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hír meglepett, mindig megnézem a frissülő blogokat, és amikor láttam az eredményt Földi blogján, még egyszer el kellet olvasnom, mert elsőre mintha rosszul láttam volna :) Aztán végül a linkre kattintva tényleg az én blogom ugrott fel! Most még ízlegetem azt a kellemes érzést, amit okoztatok nekem :) a hétvégén aztán kiválasztom a rengetegből a nekem tetsző két blogot. Nem lesz könnyű...

      Törlés
  3. A Pupa és Atyafi helyesebb! :-)

    VálaszTörlés
  4. Ehhez csak annyit fűznék, hogy sokkal nagyobb dicsőség egy ilyen, csak a horgászatért létrehozott díjat birtokolni, mint egy önös érdekből reklámszaggal kreált valamit nyerni. Gratulálok! (Ja, a díj a blog külalakjáért is jár ám! :D )

    VálaszTörlés
  5. Balázs Peti!

    Eksön kamerát bármikor vehetek ;-) de az olyan emberektől kapott elismerés, akik saját szórakozásukra írnak blogokat, az már nem marketing szagú, reklámarc kategória...Ezt a díjat többre becsülöm bármi más "hivatalos" osztályzásnál, és ehhez tartom majd magam a másik kettő blog választásánál is!
    A blog kinézete meg... Azért nem nekem jár a dicsőség, hanem neked :) Jó lett ;-)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok Ervin ! Ezt tényleg megérdemelted .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halászi Horgász!
      Kiválasztottak, örülök neki nagyon, emberek akik, szórakozásból írnak horgászblogokat. Az ilyen elismerés különleges.

      Törlés
  7. Kedves Ervin, úgy köll neked! Csak azér' nyerted meg, mer Er-WIN vagy! :)
    Amúgy én személy szerint örülök, hogy kaptál egy "kitüntetést", mert az egyik kedvenc blogomat firkálod. Szóval most, hogy így benyaltam, csak gratulálni tudok, és írjál még tovább is ilyen jókat, hangulatos képekkel spékelve!
    Hajrá Szigetköz!

    VálaszTörlés
  8. qvik!
    Ha azt mondom, hogy a másik blog akit majd választok lehet egy névrokon is :)) akkor tényleg az Er-WIN miatt kaptam... A nevem jelentése: Vadkan erejű jó barát :) De lehet, hogy szimplán a Szigetköz varázsa ami felém billentette a képzeletbeli mérleg nyelvét. A nyalással nem tudok mit kezdeni ;-D Az olyan politikai.... :))

    VálaszTörlés
  9. Gratula!
    Remélem még sok élményed megosztod velünk.

    VálaszTörlés
  10. Szevasz Ervin,

    csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! További jó egészséget, töretlen botot és kerregő orsót kívánok neked, mert az nekünk, olvasóknak is jó és hasznos lesz!

    HalásszY

    VálaszTörlés
  11. kapor!
    Amíg lesz, víz, meg, hal, meg lelkesedés, addig menni fog ;-)

    VálaszTörlés
  12. Willyfog67!

    Köszönöm a jókívánságokat, tonkin nád bottal és tároló orsóval fogok majd horgászni, saját wobblerrel, mert a régi mesterek még tudtak orsót és botot gyártani, azok nem törnek olyan könnyen ;-) Ha meg véletlenül ráharap egy a hal erre az ősöreg szerelékre, azt mindenképp megírom majd :-D

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok a díjhoz! Igazán megérdemelted.

    VálaszTörlés
  14. wobblermánia!

    Köszi, meg voltam lepődve, mikor olvastam :)

    VálaszTörlés
  15. Gratulálok, egyetértek a döntéssel! ;-)

    VálaszTörlés

Ha van mondanivalód, írd meg.