Keresés a blogban

2013. dec. 8.

A 2013 Horgászblogja díj további két díjazottja.

Sokat töprengtem rajta, hogy ki legyen az a kettő blog, akikkel a díjat megosztom, de aztán azon blogok közül választottam, akiket szívesen olvasok. 

Tehát az egyik díjazottam a sorrendiség nélkül:

 Kisgyerek a vízparton

Kisgyerek blogját a kezdetektől olvasom, írásait a ön-ironikus humor miatt szeretem, Ő az a horgász aki le meri írni ha nem fogott halat ( melyikünknek nem volt olyan peca az életében amikor semmit se fogott..... ). Ha meg halas írása van azt olyan nyelvezettel tudja leírni, hogy többször el szoktam olvasni. Olvassátok megéri!

A másik kedvenc blogom, akinek a díjat adom: 

 Csendes ösvényeken.

"Bolondhorgász" csendes ösvényeken, már maga a név is kíváncsivá tett, aztán, mikor a blogját olvastam és képeit néztem, a Marcal folyóról, már tudtam, hogy sokat fogom olvasni. A Marcal ez a sokat szenvedett folyó a vörös iszap katasztrófa után, meglepően gyorsan a gyógyulás útjára lépett, és ezt a gyógyulást " bolondhorgász" képei mutatják meg a legjobban. Olvassátok, megéri!

 /Nády Mária: Felülről/

Az élet egy csoda!
Tele van jelekkel, hangokkal,
ha belülről figyeled, a 
valóság s az igaz 
nem ugyanaz, ha
teljesség van

A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük, 
legalább fele méretben és még egy évig 
ez eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani.
A következő években, a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább,
melyről egyeztet a díj alapítójával, a Horgászó Séf bloggerével.
A díjalapító nem részesülhet a díjban.

6 megjegyzés:

  1. Gratula néki! Norbit már régóta olvasgatom, a másik blogot még nem ismertem, de jónak tűnik elsőre, bár nem annyira horgászos, viszont szép képek, jó írások.

    VálaszTörlés
  2. Jó döntés mindkettő. Az egyik ezért, másik pedig amazért. De egy valami biztosan közös mindkettőnél! :)

    VálaszTörlés
  3. qvik!
    Annyi jó blog van, nehéz volt a döntés, de az enyém és szubjektív :)

    VálaszTörlés
  4. Földi!
    Az a jó ebben a díjban, hogy jövőre megint három blog fogja kapni, ezért akik most lemaradtak róla, nagy eséllyel megkapják :) Már figyelem ki lesz a jövő évi nyertes ;-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a megtiszteltetést! Nagy kihívás. Pláne, hogy a kisgyerekblog idén csak a Félév blogja versenyen indulhatott volna bármilyen kiírásban, mert gyakorlatilag 3+3=6 hónapot vegetált az évben. Lehet, hogy át is keresztelem valami ilyenre: a generalista ember horgászblogja: sokmindenbe belefog, űzi-hajtja, aztán egy idő után vált, majd visszatér...

    VálaszTörlés
  6. kisgyerekhorgász!

    El ne tűnj nekem!! :) Mindenki életében vannak olyan periódusok amikor nem tud az irkálásra időt szakítani, na meg a pecára ;-) Na de amikor meg tudsz, akkor olyan bejegyzéseket írsz, amit nem sokan! Nekem ezek tetszettek és ezért a döntésem. Jövőre meg ott a kihívás ;-) Hajrá Kisgyerek!

    VálaszTörlés

Ha van mondanivalód, írd meg.