Keresés a blogban

2012. okt. 22.

Egy éves a szigetközpeca!!!

Megérte blogom az egy évet, ez már valami, az induláskor még csak halvány vízióként élt bennem milyen is lesz ez, nem voltak tervek, célok, semmi csak lelkesedés. Most egy év után, már másképp gondolom, vannak tervek, célok, van jövőkép, mit akarok a bloggal, miért csinálom, miért írok néha meséket. Azt tudom amíg időm, erőm, és legfőképpen pénzem engedi írni fogom a blogot, mert minden horgász év értékes és leírva visszanézve talán tanulságos is. 

A blog életéből pár kép ami jól mutatja, hogy mindig lehet jobban csinálni....

















































Végezetül, köszönöm mindazoknak akik jó vagy rossz de mindenképp építő hozzászólásaikkal támogattak és néha erőt is adtak! A blog segítségével nagyon sok azonos gondolkodású, emberrel sikerült megismerkednem és ezektől az emberektől, bloggerektől folyamatosan tanultam valami újat, horgászatról, természetről, világról. Ezért köszönöm nekik, hogy veszik a fáradtságot és hozzászólnak, kommentelnek a bejegyzéseimhez, és köszönet azoknak akik saját horgász blogokat írnak! 

8 megjegyzés:

  1. Helló!

    Éppen mostanában gondolkodtam, hogy újra blogozni kezdek, de elolvasva néhányat, azt hiszem teljesen felesleges. Nem véletlenül mondta Bokor Karcsi, hogy a mi részünk (Dunakanyar) az egyik leghaltalanabb szakasza a magyar Dunának. A mi egy-két kiizzadt balinunk, kicsi domolykónk csak jelenthet a Ti eredményeiteknek. Ráadásul sokkal prózaibb helyeken lesznek a műlegyek áldozatai.
    Asszem maradok csendes olvasó...

    Üdv,

    Levente Vácról

    Ja, most, holnap is lesz legyes klub Pesten, ha érdekel a dobás, itt nagyon faja dobó(k)tól tanulhatsz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Levente, már azt hittem, felhagytál a horgászattal :-)A te blogod volt az első amit olvastam, aztán átköltöztél a wordpress-re és egyszer csak eltűnt :-( sajnáltam, hogy nem írsz többet, kezd el újra! Minden horgászblog különleges szerintem, nekem a kis hal is hal, az egy hal is, van, hogy naphosszat evezek, pergetek, "küzdök" egyetlen halért, de én ezt szeretem, azért van kajakom mert jó kint lenni a vízen, evezni, megállni, kavicspadon sütkérezni. Ami a legyezést illeti, nekem sajnos Pest messze van, ( meg holnap horgászni megyek) de már tanítanak.... remélem belejövök hamar.

      Törlés
  2. Gratulálok az évfordulóhoz! Most, hogy mondod, már én is túl vagyok rajta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, megünnepeltem, egy dunai kajakos pecával :-) jól sikerült.....holnap folyt. köv. :-))

      Törlés
  3. Szia Ervin!

    Gratulálok az egy éves évfordulóhoz! Nyugodtan kijelenthetem, hogy a blogod egyedi színfontot képvisel az internetes horgász irodalomban. Az írások magával ragadóak, a képek és videók gyönyörűek...
    Csak így tovább!
    Üdv.

    Tom
    pecazas.blog.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, tőled aki már három éve írod a blogod, különösen jól esik a gratuláció. Remélhetőleg a blogjaink által minél többen erre az útra lépnek majd.

      Törlés
  4. Gratula! Csak így tovább!
    ----
    Ez egy gyönyörű kép: http://2.bp.blogspot.com/-udkLng00JaM/T_0misoqN5I/AAAAAAAAC-Y/SbP9Xzha_i4/s1600/P1080136.JPG

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, néha sikerül elkapni a pillanatot, teljes gyönyörűségében....

      Törlés

Ha van mondanivalód, írd meg.